Muskler och Mimmi

Det har varit kallt, det har snöat och sedan blev det varmt och regnblandat för att sedan frysa till igen. Isbuggar i all ära, men jag hade ingen lust att gå ut. Min kropp signalerade att det nog var dax för ett gummibandspass. Det är så länge sen sist att jag inte bryr mig om att ta reda på när den senaste gången var, men jag körde det extra lätta passet med få repetitioner. Det var så skönt! Och så all stretching efteråt… Najs! Det mest positiva är att allt stavgångande har haft effekt för uppvärmningen var inte lika flåsig, benövningarna var en baggis, både plankan och fuskarmhävningarna gick (nästan) som en dans – betänk att det är flera månader sedan sist!

Dagens låtlisterepresentant är Rob Thomas med “I think we’d feel good together”.

Mimmi är 4,5 år. Lite mer än medelålders för ett marsvin. Hon har gått igenom 2 operationer med makalös återhämtning. Hon har förlorat sin bästa polare, Humlan och gått igenom en tydlig sorgeperiod. Hon har varit fostermamma åt Vera (som inte finns kvar) och Bibbi. Nu känner hon sig förmodligen gammal och är trött. De senaste 4 dagarna har hon tacklat av i snabb takt. Det värsta är att hon inte kommer sättande hela vägen fram till mig för att hämta sin gurkbit. I morgon ska hon och jag åka till veterinären och kanske följer hon med hem igen, kanske inte.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.