#uppochhoppaijuni del 9

Träningskläder jag minns. Om jag säger så här: det är alltid de senast köpta träningskläderna som är de bästa. De jag har nu köpte jag från Cellbes och de är jättesköna och sitter som de ska och är snygga. När det gäller träningskläder för oss som drar större storlek än 38 har jag bara ett ord: tragiskt. Det finns huuuur mycket som helst att välja på när man väl har gått ned i vikt, men det skulle kännas uppmuntrande att kunna träna i något snyggt (INTE tält eller korvskinn) som ändå har färg (INTE svart eller gapiga mönster).

Linnet i stl 54 sitter löst och har ett skönt fall. Byxorna i stl 50 sitter åt runt magen, men inte runt låren och slutar under knäet.
Linnet i stl 54 sitter löst och har ett skönt fall. Byxorna i stl 50 sitter åt runt magen, men inte runt låren och slutar under knäet.

 

 

 

 

 

 

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.