Nöden är uppfinningarnas moder

Jag ändrar talesättet litet så att det blir “Nöden är kreativitetens moder” eftersom jag inte har uppfunnit något, men jag har fått en idé om hur jag kan utnyttja något som redan uppfunnits. Det är så skönt att sova med fönstret öppet, men i pollentider kan det vara mindre mysigt att vakna med ögon som kliar och ibland har klibbat ihop. Det är bokstavligen svårt att vakna… Jag tänkte till och kom på: en sovmask! Helst av allt ville jag ha en som svalkar ögonen och förhindrar att jag sliter dem ur skallen för att lägga dem i kylen. Hos Glamazon hittade jag många fina sovmasker. Och de hade separata inlägg som kan läggas i frysen och sedan i själva masken!

Min sovmask med det blåa inlägget som kan kylas ned i frysen och sedan läggas in i masken.
Min sovmask med det blåa inlägget som kan kylas ned i frysen och sedan läggas in i masken.

 

 

 

 

 

 

Jag gillar rött och jag gillar älgar och jag gillar snö. “Den tar vi, sa polisen!” Inatt blir det invigning, men utan den svalkande delen. Masken sitter väldigt skönt och har 2 “kuddar” som täpper till vid näsan där masken annars skulle glipa och så 2 reglerbara resårband. Natti, natti!

 

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.