Svetthinna

Svetthinna och värmepanik. Städa i 3 timmar. 2 timmars lunchpaus inklusive den tid det tog att göra lunchen. 1,5 timmes städning till. Duscha bort svetthinnan och lägga vartenda plagg i tvättkorgen. Trött, ont och nästan värmepanik. Jag lade mig faktiskt på golvet i vardagsrummet där det var som svalast. Då, vid 16 var det 28 grader och stilla. Nu har det sjunkit till 22 grader och så fläktar det. Träningsvärk från gårdagen och mensvärk. Nu har jag haft, mer eller mindre, mens varje dag i en månad. Ibland lite, ibland mycket. Ofta ont. Det tar på krafterna, men det som är jobbigast är att inte veta. Tidigare visste jag att den inte höll på mer än 4 dagar.

När jag gick in på DN.se, i vanlig ordning, för att skumma igenom dagens nyheter och ducka för de riktigt svarta rubrikerna, så fastnade mina ögon på denna lilla ruta.

Goda nyheter 2

“Dra mig baklänges!”, tänkte jag och mindes mitt inlägg den 1 maj och det mail jag skickade till DN.se, men aldrig fick svar på.

Goda nyheter

Jag skrollade nedåt och såg inlägg från Oscarsgalan (i mars?), så jag tror inte att det här är min förtjänst. Människan på DN.se kunde väl ha svarat och upplyst mig om att det redan fanns! En hel lång spalt med bara positiva nyheter om allt från frivilliga som skyddar sin Konsumbutik till hur det har gått för de som var med om skalvet i Haiti för 5 år sedan.

Jag har oxå beställt en prenumeration på “Good news magazine”.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.