Gummiband och korsdrag

Ett par grader svalare och friska fläktar. Det har varit betydligt uthärdligare idag och jag har sluppit värmepaniken. Det fungerade till och med att köra ett pass med gummibanden! Bra ork och koncentration. Genomsvettig räcker inte riktigt till, snarare genomblöt. Jag klarade inte att stretcha lårens framsida eftersom höger knä protesterade å det grövsta.

Korsdrag är ett måste och precis här i dörröppningen till köket är det alltid bra drag och där satt jag och fixade naglarna. Gårdagens tålackering togs bort för det blev inte bra - lacket hade tjockat på sig.
Korsdrag är ett måste och precis här i dörröppningen till köket är det alltid bra drag och där satt jag och fixade naglarna. Gårdagens tålackering togs bort för det blev inte bra – lacket hade tjockat på sig.

 

Detta är en råtta av rasen Dörrus Stoppus. Vi har haft den i flera år och jag tror att det står "Mique" på den bleknade etiketten på undersidan.
Detta är en råtta av rasen Dörrus Stoppus. Den arbetar bara under varma sommardagar. Vi har haft den i flera år och jag tror att det står “Mique” på den bleknade etiketten på undersidan.
Kolla ögonen. Stackarn! Jag har blandade känslor inför den här prylen. Djurplågeri...
Kolla ögonen. Stackarn! Jag har blandade känslor inför den här prylen. Djurplågeri…
Så här ser det ut när den är på plats och den gör ett bra jobb. Duktig råtta!
Så här ser det ut när den är på plats och den gör ett bra jobb. Duktig råtta!

 

 

 

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.