Vädervila och viloväder

17 grader och regnskurar. För mig är det vädervila. Sol och värme är inte min melodi för det leder oftast till svetthinna och värmepanik. Det här är viloväder för mig. Ögonen vilar från det skarpa ljuset. Pollenhalterna sjunker vilket oxå gynnar ögonen. Kroppen vilar när den slipper att hela tiden jobba för att hålla temperaturen på en normal nivå. Öronen vilar eftersom alla gapiga ungar håller sig inomhus. Hehe. Jag är ensam med marsvinen. Gubbfritt (han är på Öland), barnfritt (hon är hos Robin) och kaninfritt (hon är med sin matte). Det är skönt!

En nytagen bild på mitt lilla hjärtegull (Elin tog bilden). Vi köpte en mjukisorm på Kolmården till Selma och det är den hon har besegrat.
En nytagen bild på mitt lilla hjärtegull (Elin tog bilden). Vi köpte en mjukisorm på Kolmården till Selma och det är den hon har besegrat.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.