Lungutredningen…

….. fortsätter. Jag var på en halvårskontroll idag. Spirometritest modell mindre inklusive läkarbesök. Läget är oförändrat. Ett enda stort “Njaaeeaa…”. De små förändringarna på lungorna blir varken bättre eller sämre. Det finns inget behov av bromsmediciner mot fibros, men jag kommer att bli kallad till en stor spirometri i februari. Jag borde kanske ha sagt till läkaren att jag läst min journal hos Vårdguiden och att hennes besked inte kom som en nyhet för mig. Jag gav nog ett nollställt intryck….

Jag har sovit uselt i 2 nätter och är trött. Pendeltåget till Flemingsberg och sjukhuset var 15 minuter försenat. Dessutom körde de enkelspårstrafik av någon anledning som vi inte fick veta. Eftersom jag var ute i god tid blev väntetiden 25 minuter. På lungmottagningen flöt det på utan mankemang. Jag fick vänta på tåget hem i en dryg kvart. “Förseningar på grund av stilla stående tåg i Älvsjö.” Vid det laget var jag trött och det var riktigt tungt sista biten hem. Ingen höjdardag för vare sig SL eller mig.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.