Handträning

Igår körde jag ett fullskaligt gummipass för första gången på läääänge. Jag har dragit mig för det och undvikit det -“Jag har inte den rätta orken.” – eftersom det är tungt, men jag har inte känt av någon träningsvärk efter de 3 senaste medelpassen och det betyder att det är dax att trappa upp. Det VAR tungt, men det kändes bra! Hela överkroppen fick pisk och nu har jag lagt till sit-ups som jag hatar innerligt och idag har jag en fenomenal träningsvärk. Ett fullt program tar 1 timme och 40 minuter från uppvärmning till och med stretch och jag blev tvärtrött i slutet och så fick jag riktigt ont i handlederna. Värktablettsont.

Jag har grunnat på hur jag kan träna upp styrkan i handlederna. Leve google! Jag hittade enkla övningar och så hittade jag enkla redskap hos “24”. Jag gör övningar varje dag.

En bra fingerträning! Vänster hand är inte lika stark och jag kommer på mig själv med att liksom heja på med höger hand.

Klassiska träningsbollar. Större effekt på själva handleden.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.