Aktiv

Måndag: 30 minuters promenad. / Tisdag: 60 minuters promenad. / Onsdag: frissan (alltid en anspänning), 30 minuters promenad, 1,5 timmes städning. / Torsdag: 4,5 timmars städning. / Fredag: 1 timmes städning. / Idag: 70 minuters promenad.

Igår var jag såååå trött och städningen gick trögt trots att det bara var 1 enda rum. Efter det däckade jag. Förkylningskänsla i kroppen och ont lite över allt. Jag lade mig igen, fullt påklädd under täcket, vilade och slumrade till halv 16 då jag gjorde te och åt tunnbröd. Det blev dragqueens resten av dagen och kvällen. En ovanligt aktiv vecka för mig och det är det jag orkar, ynkligt eller inte. Det positiva var dagens promenad som visade att orken och flåset definitivt har blivit bättre! På torsdag, 15 december, har jag tid för spirometrin på Huddinge och enligt journalanteckningarna, på vårdguiden, kommer jag att få en ny tid hos lungspecialisten efter nyår.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.