Så dumt att det måste vara sant

Det var inte kul att vakna idag. Jag var trött och ledsen, tänkte mycket på Maja. Ont i knäna och vristerna, tog 2 Treo för ryggen. Jag åkte till naprapaten och när L frågade hur jag mådde svarade jag att det var en dålig dag och förklarade varför. De som arbetar på AAA-kliniken frågar inte hur jag mår på ren automatik och om jag svarar ärligt får jag en behandling som passar just mig, just den dagen och just den problematiken. Hur många vårdinrättningar kan erbjuda det? L gav mig en halv timmes ryggmassage (nacken, ryggen och överarmarna) och det var fantastiskt skönt! Varm, avslappnad och mindre ledsen. Vi pratade lite om alternativa vårdmetoder och jag sa att jag tyckte att den vanliga vården borde kunna hjälpa patienten genom att föreslå alternativa metoder. Då berättade hon att de inte får det. De riskerar att förlora sin legitimation. Whaaat?! Det låter så vansinnigt dumt att det måste vara sant. Det förklarar en hel del oxå. A nålade mig efteråt och lade till värmelampan. Värmelampan fick jag vrida bort efter halva tiden, det blev för varmt. Efteråt var jag väldigt vinglig, ganska länge dessutom. Jag tömde min lilla vattenflaska i 2 stora klunkar. Jag bokade in mig för 2 besök nästa vecka i rummet med blomtaket.

Det ligger en ganska stor Coop på Centralen, nere i gången mot t-banan. Den har funnits där ett par år, men jag har bara varit in där 2 gånger fram till idag då jag gick in där för att lyxshoppa. En smoothie från Brämhult (mums!), en nybakad fralla med aprikoser och pumpafrön (den var inte dum alls) och Yoggi drömyoughurt (fet och sockrig och ljuvlig). Efter lunchen somnade jag halvliggande i soffan och sov i 1 timme. Något som slog mig var att jag inte hade det minsta ont i kroppen efteråt trots den knasiga sovställningen. Jag bara reste mig upp utan stånk, stön eller kvidande. Leve nålar & massage!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.