Ordkonstnär

Efter lunchen kände jag mig ämlig. Förkylningen däbbde iged däsad och gjorde att jag fick andas genom munnen och slemmet tryckte mot pannan. “Snoriga Sture” med Robert Broberg dök upp bland all gegga.

Det kändes genast bättre! Den får vara min signatur de närmaste dagarna. På samma album finns “Gummimadrassen” som är vansinnigt fnissig och jag älskar säckpiporna. Lyssna!

Han var en ordkonstnär och utnyttjade och tänjde och bände språket på samma sätt som August Strindberg och Povel Ramel. Han har lämnat ett tomrum efter sig… Han är otroligt söt på den här bilden!

 

 

 

 

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.