Sekretär

Jag har ägnat en del av eftermiddagen åt finputsningen av Läsrummet. Dammsugit, våttorkat golvet och snyggat till ett par småytor med färg. Min smått bortglömda sekretär har fått flytta ned efter mer är 10 år på övervåningen där vi hade fyllt varenda låda med ramar som vi inte längre tycker att vi behöver och Pär har använt den som avlastningsmöbel. Den var dammig och skräpig och jag fick dåligt samvete…  Jag rengjorde den med Nitors målartvätt som den lackerade ytan inte tog skada av.

Jag tog över den när min lillasyster hotade med att sälja den för 30 år sedan. Den kommer från mitt barndomshem, men om jag ska vara ärlig kan jag inte minnas att ha sett den där. 3 små lådor och 3 stora, en utdragbar skrivskiva och ett nedfällbart lock som är låsbart. Tyvärr, saknas nyckeln till den översta stora lådan.
Första möbeln på plats! På torsdag kommer resten.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.