Lagarbete

Nu är Läsrummet tapetserat och det blev så bra, så bra! Det tog 7 timmar inklusive lunch och diverse pauser (jag tvättade samtidigt) efter att ha renoverat 4 rum tillsammans har vi blivit ett väloljat lag.

Tapeten var mer gråfärgad än jag mindes den från affären och rummet blir ganska dunkelt, men jag tror att det kommer att fungera.
Det är ett spretigt grenverk med små löv och med en känsla av akvarellmålning.

Behöver jag säga att jag har ont? Så. In. I. Helvete. Ont. 2 omgångar med värkkombon, men det vete 17 om det har hjälpt. Sanslöst trött.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.