Ett nyckelskåp

Vi har ett nyckelskåp i hallen. På skåpluckan är ett stiliserat nyckelhål utskuret. Problemet är att det påminner mer om en stiliserad slips. Varje gång jag går nedför trappan och ser nyckelskåpet irriterar jag mig på slipsen. I samband med att vi fräschade upp hallen fanns ett gyllene tillfälle att byta ut slipsskåpet. Jag har letat på nätet, verkligen letat, men det finns inga vettiga nyckelskåp dvs. snygga och med tillräckligt många krokar i kombination med ett vettigt pris för vi var inte villiga att betala över 1000 pix för ett rackarns nyckelskåp!

Slips eller nyckelhål?
Slips eller nyckelhål?
20160806_174851
På ovansidan finns 3 rejäla fettfläckar efter häftmassa.

Då får vi väl fräscha upp eländet! Jag tog samma vita färg som jag använde till trappan och målade skåpet med 2 lager.

20160812_155107

20160812_155135

Det känns fräschare, det gör det, även om slipsen är kvar. Det var onekligen bekvämare att måla sittandes vid köksbordet och idag hade det torkat färdigt, så vi satte det på plats.

Ett fult hörn.
Före: ett fult hörn.
Efter: ett mindre fult hörn. Brandsläckaren är inte vacker...
Efter: ett mindre fult hörn. Brandsläckaren är inte vacker…

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.