Spänningar

Hos naprapaten. Jag förklarade för L-O B att jag hade ont i höger ben. Först fick jag ligga med nålar en stund, sedan fick jag massage av benet. En – för mig – ny massör, P hittade några punkter precis på utsidan av knäet som smärtade så in i h-vete. Det fanns några smärtpunkter högt upp på låret oxå och de var en överraskning, men det är så felbelastningar fungerar. Det var väldigt skönt ändå och benet kändes varmt och rörligt efteråt.

Dagens behandling lossade många spänningar och jag blev vansinnigt trött efteråt. Pär kom hem igår efter att ha fjällvandrat i 2 veckor och den omställningen tillsammans med massagen har sänkt mig. Efter lunchen lade jag mig bara ned i soffan och sov i 2 timmar och skulle ha kunnat sova mer, men det var städdag hos Bibbi. Resten av dagen har humöret åkt ned i botten. Ingen ångest, jag är mest trött och ledsen. Och leds.

PS. De nya skorna är såååå sköna…

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.