Plattfisk

Det är tisdag idag, så jag har varit hos naprapaten. Gårdagens skräpsläpande känns i ryggmusklerna och i armmusklerna, så jag bad om hjälp med ryggen och fotlederna. L-O B nålade benen och sedan fick jag en ordentlig, djup bindvävsmassage – i första hand av ryggslutet – av J (som visade sig vara samme X som gav mig zon-terapi för några veckor sedan). Jäklar, vad han knådade, tryckte och masserade. I början gjorde det ont, men sedan var det bara skönt och det kändes så himla bra efteråt! Han hade lite mer kraft i nyporna än L (som nog har semester nu). När J var färdig fick jag fler nålar, den här gången över ryggen och upp i hårfästet och sedan låg jag där. Jag ligger oftast med armarna över huvudet, men idag låg jag på en bredare bänk, så jag provade att lägga armarna längs med sidorna. Det var skönt, men jag kände mig som en plattfisk och såg förmodligen ut som en välgödd rödspätta.

Det gungade behagligt när jag reste mig. Behandlingen idag bekräftade min teori om att jag mår bäst och får mest när de kombinerar nålar med ryggmassage. Det är de gånger jag har fått den kombon som jag har mått bäst efteråt.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.