Nemas problemas!

En långsam paket- och medicinhämtarpromenad, 20 minuter plus 35 minuter. Skönt att kommat ut, som vanligt. Skönt att komma hemifrån och att få vara för mig själv. Lite ont i foten.

Jag fyllde en hälsokasse (ironiskt) hos Konsum med Cola, chips och 3 donuts med choklad. När jag mår dåligt pga. att jag är fet blir jag ofta självdestruktiv och äter det jag absolut inte ska äta eftersom jag blir ännu fetare. Ett kontraproduktivt beteende som alla i samma situation som jag förmodligen känner igen. Väl hemma var jag småhungrig och tog ett medvetet beslut att göra något som jag väldigt sällan gör, men eftersom jag är fet är det ingen som tror mig när jag säger att jag så gott som aldrig gör det jag medvetet valde att göra idag: jag åt alla 3 donuts på raken och de var så jäkla goda!!! De var goda tack vare att de var färska och de var goda just för att jag var hungrig. Åh, det var så gott och åh, vad det förstörde aptiten till lunchen, men det sket jag högaktningsfullt i!

Ju mer sällan jag äter en sån här desto godare är den!
Ju mer sällan jag äter en sån här desto godare är den!

Jag tänker anta en utmaning. En blogg-utmaning. #”Blogg 100″ där jag ska skriva ett inlägg varje dag i 100 dagar med start i morgon den 1 mars. Nemas problemas! Min blogg fyllde 8 år igår och även om den inte har funnits på den här adressen hela tiden, så räknas det som 8 år i alla fall.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.