Legio

Klockan halv 9 var det 24 grader. Blä! Jag beväpnade mig med keps, solbrillor och vattenflaska, tog stavarna och gick till Filmkedjan och sedan Bamses för att hämta paket. Det var varmt, men det var skönt! Nu har muskelminnet vaknat ordentligt och stavarna känns inte längre klumpiga. Jäklar vad jag har fått många myggbett de senaste dagarna! I pannan av alla ställen – förmodligen medan jag låg och sov – och 3 bett på benen och 3 på armarna. De är legio! Både myggen och betten. Jag är känslig för myggbett, har alltid varit det och får ofta en infernalisk klåda plus att betten svullnar upp till bulor. Lösningen för mig är gamla hederliga Salubrin. Outspätt och osande och fungerande.

Jag kallar det för Gullregn, men vet inte det riktiga namnet. Vilka färger!! Rena rama svenska flaggan. Jag har en ny mobil och kameran är grym!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.