Ingen höjdare

Kroppen tyckte att det var dax att krypa i säng före 23 igår och då gjorde jag det, men jag kan inte minnas när jag gjorde det senast. Provtagningen tog hårt på mig. Sov som en klubbad oxe och drev Pär ut på soffan. Jag hade svårt att vakna. När jag väl lyckades få upp ögonen en längre stund än ett par sekunder var jag säker på att klockan var nästan lunch, men den var bara 10 i 9. En satanisk huvudvärk, irriterade ögon och täppt näsa. Blä!

Ett extra lätt gummipass i hopp om att bli av med huvudvärken. Det känns som om det lyckades, men passet var ingen höjdare mycket beroende på att det gröna gummibandet gick av och jag kom aldrig in i rätt stämning efter det. Jag bytte till ett nytt, men det var så mycket hårdare än det gamla att jag inte kom nånstans. Blä!

Dagens låtlisterepresentant är Anna Bergendahl med “Business”.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.