28 ml av mitt blod

“Din vårdcentral har inte som uppgift att ge dig alla tester och analyser du önskar utan kommer istället göra en egen bedömning om de tester och analyser de anser att du behöver.” Det här står att läsa på Werlabs sida och det var den meningen som fick mig att bestämma mig för att kosta på mig deras hälsokontroll av modell XL (allting annat hos mig är ju XL eller större…). I morse, kvart över 8, gick jag till vårdcentralen och lämnade proverna. 7 rör med 4 ml i varje. En dryg fjärdedels deciliter av mitt blod. Jag kände mig lite yr i bollen på vägen hem. De första resultaten finns redan i min journal hos Werlabs svarsportal, men jag är för trött och okoncentrerad för att kunna tillgodogöra mig informationen. Jag väntar till i morgon för då ska det finnas en utvärdering från en läkare. Fortsättning följer!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

2 reaktioner till “28 ml av mitt blod”

    1. Hej Gunilla! Jag har anlitat Welabs vid sammanlagt 3 tillfällen och är väldigt nöjd. Min vårdcentral är usel och ger mig, som sagt, de värden som de anser att jag behöver, men för mig är det värdefullt att veta så mycket som möjligt plus att jag får en utförlig kommentar från läkaren. Den största fördelen är ändå att varje värde har tydliga referensramar och jag kan se var i intervallet jag ligger och även vad som händer om det är för lågt eller för högt. För mig är det värt pengarna. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.