Endorfiner

Det var 2 veckor sedan jag tränade med gummibanden, så jag körde ett lätt pass idag och jäklar i min lilla låda vad det gick bra! Den första minuten av uppvärmningen var tung och det kändes inte lovande, men så fick jag plötsligt till rytmen och andningen och armarna var med och då forsade endorfinerna. Vilken kick! Det har nog aldrig inträffat under uppvärmningen. Sedan hade jag ångan uppe och koncentrationen fanns och det var så roligt och skönt! Kroppen kändes lätt – bokstavligt eftersom jag har blivit av med några kilon – och var med på noterna. Ett perfekt pass.

Låtlisterepresentanten är en gammal goding som alltid får fart på livsandarna: “Another one bites the dust” med Queen från tidigt 1980-tal.

 

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.