Blä del 2

Jag har aldrig sett mig som en stark eller envis människa, men eftersom jag ändå kom iväg på en 70 minuters långsam, plågsam runda runt Flaten idag trots gårdagens elände, så kanske jag inte ger mig så lätt ändå. Jag fick en fråga en gång av en kurator (typ) om vad det skulle stå på min gravsten. Jag behövde inte fundera särskilt länge innan jag svarade: “Hon orkade mer än hon trodde.”, men det är något jag bara kan säga med facit i hand. Varje gång jag är mitt upp i skiten känns det inte så. Nu är jag i alla fall 51 år trots 3 självmordsförsök och ständiga självmordstankar.

2016-05-03_11.20.49

 

Dagens låtlisterepresentant är Chris Loco med Ina Wroldsen och låten “Human” som handlar om att komma igen gång på gång (även om jag personligen inte tycker att någon gud har med det att göra).

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

2 reaktioner till “Blä del 2”

  1. Varför tror du så lite om dig själv? Varför slår du på dig själv? Nedvärderar dig själv? Inte unnar dig att vara stark och nöjd?
    ISkrivet i all välmening.
    Jag hoppas att du inte tar illa upp utan känner in, låter känslorna finnas. De är inte farliga. Är nöjd med att du har känslor oavsett hur de yttrar sig. Försonas med dig själv,.

    1. Hej, Zdenka! Det går i perioder. Att jag inte tycker om mig själv. Jag tar inte illa upp. Dessutom bejakar jag alla mina känslor och skäms inte får någon av dem, men när det gäller min övervikt känner jag mig ofta jävligt ensam. Jag saknar stöd och uppmuntran som inte enbart består av “gör så här och inte så här.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.