Blä!

Jag är så trött! Sedan medicinändringen i tisdags har jag inte känt mig ordentligt vaken. Jag har orkat med det jag brukar göra här hemma, men ingen styrketräning, inga promenader mer än till vc i torsdags för att lämna blodprovet.

Jag tar numera Paroxetin på morgonen och läkaren hade rätt när det gällde det för Stilnoct har en kraftigare effekt utan den. (Läkaren som föreslog Paroxetin sa att jag skulle ta den på kvällen för den kunde hjälpa till med sömnen och han var medveten om att jag tar Stilnoct…) I tisdags, onsdags, torsdags och fredags tog jag Stilnoct klocan 23 i stället för halv 22 och lade mig en halv timme senare. Jag sov inte mycket bättre än tidigare, men på morgonen orkade jag inte upp utan lade mig igen efter att jag tagit morgonmedicinerna och sov i några timmar till. Igår tog jag Stilnoct klockan 22, lade mig 45 minuter senare och somnade direkt, sov i ett svep till halv 7 när jag behövde gå på toaletten och sov sedan till halv 10. Jag är fortfarande trött. Ikväll tänker jag bara ta 1/2 tablett. Det jag inte begriper är varför sömntabletten plötsligt slår ut mig?! Jag har tagit den i 5-6 år nu och aldrig ökat doseringen och kanske att jag kände mig trög i början, men det här … Jag mår skitdåligt av att inte orka, av att inte ha lust med någonting och det efter 5 dagar! Finns det inget jäkla läge mellan att sova dåligt och aldrig känna mig vaken?! JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ MEDICINER!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.