Tvärstopp

Vad är detta?! Jag är sjukligt trött och har ingen lust att träna. Jag minns inte när jag promenerade senast och att styrketräna finns inte på kartan (trots att det inte är mer än 1 veckan sedan sist). Orken har störtdykt. Tandvärk och svindyra tandläkarbesök, ny vårdcentral och läkare och svindyra taxiresor, lungmottagningen i morgon och lungröntgen på fredag. Jag blir matt bara av att rabbla upp det. Min stresstålighet håller medan jag är mitt i det (jag klappade inte ihop när jag hamnade fel i torsdags), men smällen efteråt slår undan benen på mig.

Det finns EN positiv händelse den här veckan och det är naglarna som jag fixade i måndags. Det blev så rackarns bra att det spritter i mig! Titta!

Den blå randen kommer av ett lack med magnetiska korn i. Michelle lackade en nagel och höll sedan en liten magnet över den som gjorde att hon kunde samla magneterna i ett mönster. Pekfingernageln fick en xtra dekoration som hon designat. Som vintergatan. ✨️✨️✨️ Jag tog bilden i badrummet där vi har led-belysning och då skiftar strimman i blått medan den blir lila i köket där vi har vanlig glödlampa. Naglarna blev så lyckade att de distraherar mig för jag kan bli sittande och vrida de fram och tillbaka och se hur strimman skiftar färg när den rör sig över naglarna. Som norrsken!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.