Trrrrrrögt

Jag vaknade halv 6 och kunde inte somna om. SMHI har förutspått ordentlig värme den här veckan med uppåt 27 grader. Klockan 7 var det 16 grader i skuggan. Jag snulle banne mig promenera! Det var skönt ute, lagom varmt i solen och svalt i skuggan. Däremot befann sig kroppen i chocktillstånd (“Klockan är för tusan inte ens 8!!!) och det gick trrrrrögt. Armar och ben rörde sig lite som de ville och jag fick inte till andningen. Det kändes bra efteråt och ryggövningarna blev en bra avslutning.

Dagens låt: “Oh, lover” med Röyksopp och Susanne Sundfør. Den byttes ut mot “Hymn” med Ultravox (Midge Ure har en fantastisk röst!) som blev promenadens avslutande låt.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.