Stenar

Jag letar kontinuerligt efter komplement till de mediciner jag tar. Träning av olika slag, andning, tacksamhet, kost, KBT och så vidare. Andlighet. Inte en allsmäktig gudom av något slag. Ingen religion som dikterar hur jag ska leva och tänka. Däremot är jag övertygad om att det finns något mer än människan. Andra livsformer för det är inte rimligt att endast jorden är befolkad. Energier. Intuition och magkänsla som i grunden är summan av erfarenheter, men om du inte är mottaglig och utnyttjar det, så är det enkelt att kalla det för trams. Min magkänsla har aldrig fel. Min introverta läggning gör att jag är väldigt känslig för stämningar, när någon mår dåligt och vibbar från de jag inte känner. Flummigt? Inte det minsta! Jag är övertygad om att alla kan känna av miljöer och människor bara de tillåter sig det och släpper garden.

Elin har inspirerats av sin bästa vän att öppna upp för alternativa vägar att må bra bl.a. stenar och kristaller. Jag VILL tro att det fungerar. Placebo har ofta samma effekt som originalet. Vilken är skillnaden mellan västerländsk medicin och energier från stenar? Olika stenar t.ex. jade, lapus lazuli, akvamarin och selenit. Energier som påverkar oss. Jag har samlat på mig mängder när jag för kanske 10 år sedan blev intresserad och handlade mycket hos Kristallrummet. Då handlade det inte lika mycket om stenarnas effekt som att jag tyckte de var vackra. Det är övervägande smycken, men även feng-shui som även det handlar om energier. Nu har mitt intresse vaknat igen. Jag gick igenom alla smycken i min samling, detaljsorterade och putsade upp silver. Tråden i några av armbanden har gett upp, men resten är i fin form. Tyvärr är många av just armbanden av kantiga stenar som inte fungerar ihop med (självmordsflrsöks)ärren på handlederna. Stenarna behöver vara trumlade/slipade. Jag har köpt 3 nya från Svensk Hälsokost.

En av mina favoritstenar mycket tack vare den intensivt blå färgen.

Allt är värt ett försök! Om de inte fungerar, så är de, som sagt, vackra.

Köpte en bok oxå. Jag tycker att det är synd att titeln antyder att stenarna är magiska. Det låter faktiskt flummigt!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.