Drömtydning

Jag har varit hemma i 7 dagar och 50 minuter och inte orkat göra någonting. Ingenting!! 2 turer till Konsum och 1 till brevlådan. Jag är fullständigt sänkt. Som grädde på moset har jag haft 2 sömnlösa nätter i rad, så kroppen är helt ur slag och huvet känns tungt. Jag känner mig gråtfärdig! Det känns som om jag blir tvungen att börja om från början – IGEN! – för att komma på fötter. PSH!

Apropå att börja om, så drömde jag att Pär och jag fick 2 barn i 2-3 års åldern och jag fick panik av just den anledningen. I drömmen var Elin redan vuxen. I verkligheten trivdes jag inte med att vara småbarnsförälder med allt det innebar av vaknätter, blöjor, potträning, förskola, skola, tonår, gymnasium, kompisar, pojkvänner och det konstant dåliga samvetet, så att få 2 knoddar… Ännu en variant på stressdrömmen.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.