Söndag

Jag klarade det! Jag tog mig från Rönninge till Hässleholm med ett byte på 1,5 timme i Norrköping. Det var drygt. Tjejen bredvid mig åt vitlöksstinkande pastasallad…. Jag andades genom munnen i 2,5 timme. Jag läste på plattan för att få tiden att gå fortare. Det var en bok jag har lyssnat på tidigare, så det gjorde inte så mycket att läsandet blev forcerat och koncentrationen kunde ha varit bättre. Pär mötte mig och efter att ha lämnat min väska på hotellet tillbringade vi kvällen hos Elin och Siri.

Hotell Statt.

Hässleholm byggdes med tågstationen och kyrkan som mittpunkt.

Torget ligger framför hotellet och utgör Hässleholms centrum. Det är inte stort, men det som behövs finns med ett märkligt rikt utbud av frisörer och nagelsalonger.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.