Översocialiserad

Efter 7 dagar med sällskap och få möjligheter att få vara ensam kom Den Stora Tröttheten. Igår tog jag mig inte ur sängen förrän klockan 13. Jag somnade hela tiden om. 2 nätters dålig sömn gjorde inte saken bättre. Det blev 2 pyjamasdagar i rad, men idag behöver jag verkligen duscha. Klockan är 10 och jag har faktiskt varit vaken i 1 hel timme!

Lego-bygget av Titanic avstannade, men vi lyckades få hem det utan att en enda kloss lossnade tack vare att Lego, ännu en gång, visade prov på sin genomtänkta produktutveckling. De 3 rejäla kartonger där påsarna med klossar var indelade i fartygets sektioner visade sig vara tillräckligt stora för att rymma varsin del av fartyget. Inget mindre än genialt! Nu är frågan: ska Pär och jag bygga resten tillsammans (inte troligt för min del) eller ska han få göra sista biten själv eller ska jag, i självisk anda, lägga beslag på på den?

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.