Meh!

Slutsatsen av besöket hos optikern: jag fixar inte progressiva glasögon. Det här var tredje gången gillt, så det är inget alternativ i fortsättningen. Nope. Nix-pix. Icke, sa Nicke. Nä. Nej! Det var inget problem att byta glasen, men behålla de nya bågarna. Det som känns meh!-igt är att styrkan på glasen blir den samma som i mina gamla, så i princip har jag bytt bågar på 2 par och köpt nya läsglasögon och jag kan inte låta bli att känna mig snopen. Och krånglig. Jag försökte formulera en fråga om hur det kunde bli så fel vid den första undersökningen. Berodde det på att jag lurade mig själv vad gällde styrkan? Jag är inte i form idag, så jag lyckades inte.

Jag köpte ett par Jabra-lurar (världens i särklass bästa trådlösa in ear-lurar!) från Dustin home (som har världens i särklass bästa kundtjänst!) som visade sig sakna volymkontroll i själva luren vilket är ett absolut måste för mig, så de returnerades. Jag fick ett mail idag som meddelade att jag missat att skicka med själva lurarna i sitt fodral. Meh! Jag kände mig sååååå klantig eftersom jag har varit nojigt noga vid tidigare tillfällen. Gör om, gör rätt!

Att hitta en sport-bh när man är i min storlek är svårt. Ellos hade en riktigt bra som jag har nu, men naturligtvis finns den inte längre. Jag köpte en från deras stora storlekar-kollektion där det mesta ser för jävligt ut för du ska tydligen inte ha snygga kläder när du väger runt 100 kg utan mobbas ned till normalvikt. Den bh:n var rena rama skämtet! Noll, absolut NOLL stöd och trots att jag följde deras storlekstabell var kuporna för små. MEH!! Det enda positiva var materialet som kändes lent mot huden. BH:n var så usel att jag kände mig tvungen att recensera den med 1 stjärna av 5. Jakten fortsätter. Suck. Jag hittade en sida som heter Kvinnligtunder som verkar har större förståelse och mindre tendens till mobbing.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.