MBT-chock

Jag lyckades få till 2 promenader och 1 gummipass förra veckan! När hände det senast? Promenaderna var inga höjdare. Nu är det barmark och MBT-skorna är åter i tjänst. Jag använde de på den andra promenaden och skillnaden mot plattfotsskorna är alltid lika överraskande. Kroppen fick nog en chock. Med vinterskorna på anstränger jag mig när det gäller hållningen och använder musklerna i ryggen och magen. Med MBT blir effekten som om någon håller mig upprätt genom att dra i ett rep bakifrån. Boing! Rygg- och magmusklerna jobbar på, men på ett mindre ansträngande sätt. Jag kommer att fortsätta att göra reklam för MBT -de bästa skor jag någonsin har haft!

I söndax körde jag ett fullt gummipass, men det var tungt, särskilt benövningarna. Jag invigde ett par träningsskor med högt skaft som är aningen fladdriga runt foten. Kan det ha påverkat? 🤨 Jag ska lägga i en sula.

Idag promenerade jag igen och det var skönt!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.