Männen då?!

Jag är arg igen. Jag är upprörd igen. Jag är heligt förbannad!!!

VARFÖR ska kvinnorna ta ansvar för männens sexualitet?! VARFÖR är det kvinnorna som bär hela ansvaret för en oönskad graviditet?! VARFÖR tas det för givet att kvinnan använder p-piller?!

VAR ÄR MÄNNEN som bidragit till de oönskade graviditeterna?! VARFÖR kan vi inte ta för givet att männen alltid har kondomer med sig?! VARFÖR kan männen inte ställas till svars?! VARFÖR tillåts männen komma undan det trauma som en abort kan innebära?!

Muslimskat kvinnor tvingas bära slöja och täckande kläder för att INTE FRESTA MÄNNEN. Kvinnorna säger att de känner sig skyddade bakom klädlagren. Betyder det att muslimska kvinnor aldrig blir våldtagna? Det har ingen betydelse för i de länderna krävs 3 manliga vittnen för att det ska räknas som våldtäkt och männen kan alltid försvara sig med att de blev frestade.

När en kvinna blir våldtagen i Sverige med en oönskad gravitet som pricken över i, så har hon tur om det går till rättegång. När bevisen räcker så långt börjar den andra våldtäkten eftersom hon måste redogöra för allt från klädval till antal sexualpartners sedan hon blev av med oskulden. Det har ingen betydelse om hon klär sig som en nunna i rättegångssalen till skillnad från om den åtalade mannen gjort sitt bästa för att se ut som en svärmorsdröm för DET påverkar allt. Om du tror att jag överdriver, så bör du läsa Katarina Wennstams faktaböcker om hur kvinnor ALLTIDfår bära på både skammen och skulden d.v s. ansvaret för mannens sexualitet.

Abortdebatten har tagit fart på grund av det som sker i USA. 21 stater kommer att behålla aborträtten samt skydda den. Abort är inget bra sätt att hindra befolkningsökningen, men abortmotståndarna måste tänka längre än att skydda ett ofött barn. Vem ska ta hand om det oönskade barnet? Kommer regeringen att budgetera för de konsekvenser det för med sig i form av flerbarnstillägget (som sitter löst redan nu), stöd till mammor som tvingas föda ett oönskat barn, den ökade segregationen (fram för allt i storstäderna) till följd av lågstatusjobb eftersom kvinnorna avbryter utbildningen och att hyresrätten är utrotningshotad. Jag har hävdat att det som sker i USA och redan är ett faktum i flera europeiska länder inte kan hända här eftersom Sverige är sekulariserat, men jag är inte lika tvärsäker längre. Vi går till val i höst och med ett parti som SD (Sinnesslöa Dumskallar) som får allt fler anhängare och KD (Kristna Dårar) som inte drar sig för att samarbeta med dem, så vette fan hur det ska gå. De kan få för sig att det är en hjärtefråga och driva igenom försämrade rättigheter att göra en abort. Tänk efter innan du röstar och om du är en man bör du tänka en gång till.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.