Luftrenaren

För precis 2 månader kopplade vi in luftrenaren i sovrummet och både Pär och jag är väldigt nöjda med den. Den kom när pollensäsongen var som tuffast, men jag har sovit för öppet fönster hela tiden utan att en enda gång ha vaknat med igenklibbade ögon. Fantastiskt! Luften i sovrummet känns fräschare och eftersom den inte bara suger in utan även blåser ut, så fläktar det skönt. En bra investering!

Luftrenare

Trots att jag är en ivrig anhängare av att läsa instruktioner läste jag inte luftrenarens eftersom det inte fanns så många knappar eller funktioner. Det var bara att starta den. Typ. För några dagar sedan började den susa extra mycket samtidigt som det lugnande blå ljuset övergick i cerise och sedan i lila. Det hände flera gånger. Alltid när jag stod i närheten. Meh! Nu var jag tvungen att kika i instruktionerna och förstod att det krävs en hel del gullande med den för att den ska fungera som det är tänkt. Det finns in- och ut-blås samt en liten lins som helst ska rengöras en gång i månaden. Det yttre filtret ska dammsugas helst en gång i månaden. Det inre filtret ska rengöras var fjärde månad. Till och med utsidan ska torkas av regelbundet med en mjuk trasa. Joråsåatt… Idag gjorde jag det och det visade sig vara en baggis. Det gäller bara att komma ihåg det, så jag skrev in det i köksalmanackan. Pär tycker att luftrenaren är min eftersom det var pga. pollen som vi köpte den – i första hand – och så får jag gulla med den regelbundet. Så praktiskt.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.