Karon

“Under the whispering door” av TJ Klune, inläst av Kirt Graves. Vad händer när du dör? I den här boken blir du hämtad av en lieman (reaper) eller snarare liekvinna i det här fallet. Hon för dig till “Karons färja – te & delikatesser” där du får tillbringa den tid du behöver innan du känner att du är redo att ta det sista steget. Här finns både spöken, som du själv, och levande. Ett kvinnligt överspänt medium genomför seanser med jämna mellanrum. En skitjobbig hälsoinspektör dyker upp med ojämna mellanrum. En sörjande mamma söker tröst och försäkran.

Den är fantasieggande och tankeväckande. Den är mysig, charmig och så himla rolig! TJ Klune kan konsten att berätta och jag fastnade direkt. Jag ville inte att boken skulle ta slut, men den gjorde det ändå fast med en oväntad vändning som lämnade mig med värme i själen. Kirt Graves läser fantastiskt bra och bidrar mycket till att jag föll som en sten. Jag kommer att återvända till den här boken både i ljudform och som fysisk läsning.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.