Gummikängor

Den 11 augusti skrev jag om ett par gummikängor jag köpt. Jag ångrade det köpet och använde de inte utan returnerade dem. Jag köpte ett annat par från Footway som har lägre skaft och är mindre klumpiga.

Jag invigde dem i lördax och de fungerar bra för en promenad på 50 minuter, men trots att det inte regnade ihållande blev byxbenen blöta halvvägs upp till knäna. Jag får trycka ned dem innanför skaften nästa gång. Det viktigaste är att de inte är hala och det är de inte, jag provade på bl.a brunnslock som jag annars trippar runt. MBT-skor i all ära, men deras halkfria sula vid namn Wibram är allt utom halkfri. När det regnar kraftigt blir det mer eller mindre vattenplaning och om man ska slippa halka på vintern bör det vara så kallt att sulan fryser fast i underlaget.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.