Diamantmålning

Nu är Titanic färdig!

Jag är fast! Jag gillar diamantmålning! Jag har beställt fler motiv och några tillbehör från samma web-shop, så det dröjer väl innan jag får det. Jag hittade en svensk filial, Diamond painting Sweden, med samma utbud, så jag handlade lite där oxå med hopp om snabbare leverans, kanske före påsk till och med.

Motivet sitter på canvas och det finns spännramar som ska monteras på baksidan genom att nitas fast och då blir den där fula kanten med färgschemat osynlig. Det får jag fixa längre fram. Nu är jag otålig och rastlös. Jag vill måla mera!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.