Det var ju det jag sa!

För flera år sedan, innan jag själv skaffade en smartphone, förutspådde jag att det inte skulle dröja länge innan utvecklingens pendel slår tillbaka och man kommer att sträva efter att få fram en mobil som inte har fler funktioner än en telefon och nu har vi kommit dit. Den kallas för light phone. Min första reaktion var som rubriken: “Det var ju det jag sa!” och sedan:

1. Man måste inte svara bara för att telefonen ringer.

2. Man måste inte ha mailen kopplad till telefonen.

3. Man måste inte svara bara för att man får ett sms.

4. Man måste inte koppla Facebook till telefonen.

5. Man kan praktisera självdisciplin och låta bli att surfa på den så fort det blir mer än 3 sekunder död tid.

5. Det går att stänga av ljudet.

6. Det går att stänga av hela jäkla telefonen.

Varför behöver man alltid uppfinna fler prylar för att man ska kunna koppla bort den den första prylen? Det är idioti, det är sorgligt, det är patetiskt.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.