Äventyr!

Idag gick jag tur och retur till Konsum. Det är nedför och plant dit och följdaktligen plant och jävligt mycket uppför hem, men jag gjorde det och jag överlevde och visserligen drog hostan igång, men väldigt lindrig. *plats för glada tillrop och applåder* Resultatet rent varumässigt var inte värt mödan. Soppåsar, mjölk och senap var det som fanns av det på min lista. Det var märkligt utplockat. När jag kom hem beställde jag resten och lite till från Mathem.

Jag behöver Lergigan (mot ångesten), men den är tvärslut överallt. Jag har kollat hos Apotea, Apoteket, Apoteket Hjärtat, Kronans droghandel och vårt apotek i centrum. Apotekaren tror att det beror på problem i tillverkningen. Som tur är har Pär oxå Lergigan, men tar de mer sporadiskt, så jag kan ta från honom.

Vi har ett himla trevligt väder idag med störtregn i skurar och mycket åskmuller. Nackdelen med åska dagtid är att blixtarna inte syns, men jag kan väl inte få allt. Temperaturen sjunker till behagliga 14-15 grader och ljuset är underbart särskilt på kökssidan där hasseln står nära fönstret och lövens gröna färg blir intensiv.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.