Köket

Nu är köket färdigt! Igen. Rättare sagt är kylen och frysen och allt omkring färdigt. Vi har haft de i 4 veckor nu och är väldigt nöjda!

Före….
… och efter. Överskåpen är lägre och inte lika djupa. Pär monterade in ventilgaller i överdelen.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

2 reaktioner till “Köket”

  1. Nya vitvaror. Jättefint. De behöver bytas med jämna mellanrum. Jag fick en ny spis strax före jul. Min gamla var 31 år! Enligt “spisbytaren” så kommer den nya att hålla 10 år ungefär. Det görs inga spisar längre som varar i drygt 30 år.

    1. 31 år?! Nä, det görs inte rejäla prylar längre. Det är för mycket teknik och data för att det ska hålla så länge. Det är sorgligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.