Uppgradering

För 1,5 månad sedan valde vi ut ny kyl och frys av märket Gorenje. Några veckor senare beställde vi dem och igår levererades de. Pär arbetade hemifrån och fanns på plats. Nu för tiden ska man tydligen nöja sig med att de bär in sakerna. Man får själv packa upp och få det plats, koppla in och ta hand om förpackningsmaterialet. Vi valde att betala sammanlagt 600 kr för att de skulle ta med sig den gamla kylen och frysen och det var det värt. Pär lyckades i alla fall med att baxa de på plats och starta upp dem.

Den gamla kylen och frysen från 1999 när vi flyttade in.
De kylar och frysar som tillverkas nu för tiden är högre och därför behöver överskåpen flyttas uppåt.
Pär började med att riva ut dem.
Så här såg det ut igår innan jag åkte. Vi hade tur att det var minusgrader eftersom all mat fick förvaras på balkongen.
Vilket lyft! En uppgradering och investering. Stilrena och snygga. Överskåpen ska komma på plats igen till helgen. Pär kommer att kapa dem horisontalt.
Insidan är viktigast och det var det som gjorde att vi valde Gorenje. Mer isolering gör att de är miljövänligare och att facken inte är lika stora som i de gamla vilket är bra. Ju mer utrymme man har desto mer saker skaffar man. Hyllor av glas som förhindrar att utspilld mjölk inte droppar hela vägen ned. En avgränsning som hindrar att varorna tar åt sig lukt från t.ex. tillagat kött.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.