Start

Nu har startskottet gått för 2018 års första renovering! Elins rum kommer att omvandlas till ett läsrum med en extra säng som Pär kan sova i när jag snarkar för mycket i stället för i soffan. Elin lämnade kvar en del möbler som vi ville bli av med, men vi hade inte energin att lägga ut dem till försäljning. Pär fick tips om sajten Bortskänkes.se och där gick det undan vill jag lova! Inom en timme från det att han lade ut annonsen var alltihop paxat. Det var endast 2 olika mottagare där den ene tog emot 95% av prylarna och då lade vi ändå till några saker när intresset ändå fanns.

Tigrarna måste bort för att inte riskera att mönstret ska lysa igenom. Jag har ägnat ca 3 timmar åt att ta bort dem. Idag skrapade jag bort de resterande bitarna.

 

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.