Hallen del 7

När jag letade efter före- och efter-bilder upptäckte jag att jag aldrig publicerade bilderna på hallen innan vi flyttade ut allt. Bättre sent än aldrig!

Under trappan med städskåpet till höger.
Under trappan med städskåpet till höger.
Ett förvaringssystem från IKEA som jag tror heter Viggo. Det har fyllt sin funktion, men känns gammalt och trist.
Ett förvaringssystem från IKEA som jag tror heter Viggo. Det har fyllt sin funktion, men känns gammalt och trist.
Hatthyllan och hallgarderoben.
Hatthyllan och hallgarderoben.
Den smala väggen vid Elins rum. Ett diplom som visar att hon gått en Vilse-kurs och klädkrokar som var i hennes höjd för många år sedan.
Den smala väggen vid Elins rum. Ett diplom som visar att hon gått en Vilse-kurs på förskolan och klädkrokar som var i hennes höjd för många år sedan.
Ett fult hörn.
Ett fult hörn.

Idag var det tak & lister som gällde. Pär – som kom hem i förrgår – har målat taket 3 varv på 2 dagar och idag rev han loss alla golv- och dörrlister. Jäklar vad många lister det blir i ett rum som har dörröppningar mot 4 andra rum!

20160720_140351

20160720_140407

Mitt arbete bestod av att måla alla dessa lister, men efter målningen av trappan var det rena barnleken. Jag höll till på balkongen på eftermiddagen när den låg i skuggan (26 grader). Hatthyllan som är en gammal hederlig modell och svårslagen i förvaringsmöjligheter (jag har letat på nätet!) blir uppiffad genom att jag målar trädelarna vita.

20160720_175936
Täckpapper över soffan och bordet där de målade listerna får ligga och torka. De kurviga bitarna hör ihop med hatthyllan.

Tre år i rad bevisar att den som vill ha riktig högsommarvärme, som idag, ska fråga Pär och mig när vi har tänkt att renovera ett av våra rum. Det var löjligt varmt när vi gjorde sovrummet och det var inte svalare när vi gjorde köket förra året och precis när Pär kommer hem och vi kör igång med hallen – högtryck! Det är inte längre ett sammanträffande. Det är fakta.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.