Hallen del 12

Hatthyllan är på plats igen, några centimeter högre upp än tidigare.

Före...
Före…
... efter.
… efter.

Trappräcket är oxå på plats igen utan höjdförändring.

Före...
Före…
... och efter.
… och efter.

Jag saluterar mig själv för den briljanta idén att ta bort den högra delen av räcket och att måla om hela trappan. Snilledrag är bara förnamnet! Vi har fått tillbaka golvet i vardagsrummet oxå och kan röra oss över det utan att riskera liv och lem eller att trampa i färg och sedan sprida den i resten av lägenheten.

Det där klistret från de gamla trappstegsmattorna. Vi känner det som om vi är med i en skräckfilm i stil med “The blob”. Hur vi än gör dyker nya limkluttar upp och de går inte att få bort! Golvet under trappan ser ut som det har fått en hudsjukdom. Idag tog Pär fram slipmaskinen och slipade bort resterna av limsträngarna på trappstegen och några ojämnheter på trappsidan. Vet ni vad det innebär? Jag ska få måla trappstegen och sidan en fjärde gång. Ja, jävlar i det… Jag tröstar mig med att jag slipper undersidorna.

 

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.