Hallen del 10

Det blev bara lite målning för mig idag medan Pär monterade ihop Ivar som får bli vår nya förvaringslösning under trappan. Pär har vitbetsat alla delar, inte riktigt vitt, men fräschare än ren träfärg.

20160724_192025

Ett förvaringssystem från IKEA som jag tror heter Viggo. Det har fyllt sin funktion, men känns gammalt och trist.

Bilderna ger mig starka vibbar av inredningstidning och det gillar jag. Det känns som en helt annan hall och om den inte hade varit min hade jag blivit avundsjuk! Vi kommer inte att behålla micron. Det enda den används till är pop-corn och värmning av någon enstaka bulle.

 

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.