Vardagsrummet del 4

Jag undrar hur vi tänkte när vi renoverade vardagsrummet förra gången? Vi tog inte bort några lister vare sig längs golvet eller runt dörrarna. Vi tog inte heller bort runt strömbrytarna. Vi tejpade järnet. Jag minns det nu. Det var skyddstejp högt och lågt och det var ett jäkla meck att ta bort den när vi var klara och det blev inte bra. “Gud vad epigt!” Det har vi utbrustit flera gånger medan vi förberett för årets omgång. Vi känner oss som proffs i jämförelse.

20160830_160112

20160830_160205Eftersom vi inte tog loss några lister, så målade vi dem inte heller. Den här gången går vi proffsigt till väga och idag tillbringade jag 2 timmar på balkongen med att måla lister.

2 listiga (hehe) timmar i behaglig, skuggad värme på balkongen.
2 listiga (hehe) timmar i behaglig, skuggad värme på balkongen.

Det knepigaste var att inte riva ned utebelysningen eller knocka Pär medan jag trixade för att få ut dem från vardagsrummet.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.