Vardagsrummet del 3

Igår plockade jag ihop vardagsrummet, förberedde för tapetseringen om en vecka. Det blev 4 flyttkartonger med filmer och serier och gissa om jag ska rensa innan jag ställer tillbaka dem! Hela hyllsystemet är nedmonterat och tavlorna står i en kartong.

20160815_183936
Före …
Förberett för förvandling.
… och efter. Förberett för förvandling.

Idag städade jag och alla mina förvaringslådor har jag fått in i min hörna av sovrummet, så nu är det riktigt ombonat där. Hehe. Endast det jag behöver under kommande vecka står kvar på hyllorna. Till och med orkidéerna har fått flytta och står nu i köket. Vaktdjuren med chefen Sture får stå kvar tills det verkligen är dax. Det ekar lite när det är avskalat, men frånsett det känns det prylfria, minimalistiska bra. Att rensa är balsam för min själ och när jag ställde tillbaka sakerna i skänken gjorde jag mig av med en hel pappkasse fylld av papper som jag inte vet varför jag har sparat.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.