Prickarna över i:et

Hushållspappershållare (vilket jäkla ord!). Jag letade efter en sån av ek, men hittade ingen. Då gick jag in på Bluebox och hittade den här som inte är av ek – långt ifrån – utan av stabil, färgstark plast. Matcha i all ära, men det är roligt med sånt som bryter av. Jag blir glad av den!

Elin tyckte att kaninen kan heta Åke. Varför inte?
Elin tyckte att kaninen kan heta Åke. Varför inte?

För ett par månader sedan köpte vi färsk basilika som vi jag har lyckats hålla vid liv; jag har till och med beskurit den utan att den tog skada. Pär, som chefar för matlagningen, vill ha fler färska örter och nu har vi ökat antalet med 100% och har införskaffat en örtkruka.

Basilikan delar numera logi med timjan.
Basilikan delar numera logi med timjan.

Dörrstoppar. Minns ni den röda i form av en råtta i kläm? Den har gått hädan och ersatts av en svart klassisk sak utan minsta antydan till djurplågeri. När jag kikade runt på nätet hittade jag förvånansvärt många dörrstoppar i form av just djur som satt i kläm. Varför? Det finns en likadan i köket.

Stopp för både djurplågeri och smällande dörrar.
Stopp för både djurplågeri och smällande dörrar.

En liten lap-top-borste. Den har jag varit sugen på länge och nu har jag en! Även om den egentligen inte har med renoveringens prickar över i:et får den vara med i det här inlägget.

Den mörka borsten till tangentbordet och den ljusa, betydligt mjukare, till skärmen.
Den mörka borsten till tangentbordet och den ljusa, betydligt mjukare, till skärmen.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.