Köket del 1

För 6 år sedan fixade vi till vardagsrummet. Förra året var det sovrummets tur. I år har vi bestämt att fräscha upp köket som vi inte har gjort någonting med sedan vi målade väggarna för 16 år sedan när vi flyttade in. Bänkarna kommer att få nya skivor av ek, skåpluckorna kommer att få nya handtag av ek, taket och “småväggar” kommer att målas medan 2 “storväggar” blir tapetserade i något grönt. Golvet kommer inte att bytas, men en ny matta, ny gardinkappa och en fönsterlampa blir det. Kylen och frysen ska bytas ut förutsatt att de vi hittat med de rätta måtten uppfyller de andra kraven. Jag hoppas det för annars måste jag städa ur kylen … Ett nytt vitrinskåp i ek oxå. Idag hämtade vi bänkskivorna från Hornbach och vi har samlat på oss takfärg, skruv och småplock. Jag kommer att göra som tidigare med före-, under tiden-, och efterbilder.

När Elins kusin var liten och snickrade och pysslade och någon frågade vad han höll på med svarade han: “Jag reeeenoveeerar!”.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.