Träningsvärk

60 minuters promenad där kroppen protesterade lite lamt eftersom träningsvärken från gummipasset satte in så fort jag vaknade, men det var skönt med frisk luft. Jag är trött nu, har varit vaken sedan klockan 6, så jag misstänker att det blir en middagslur i soffan efter lunchen. Hehe.

Dagens låtlisterepresentant är 10cc med en låt som är nästan lika gammal som jag och fortfarande håller, “Dreadlock holiday”. Den gav mig skjuts i början av dagens promenad.

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.