Träning

Jag tränade idag och körde ett fullt program och det händer inte ofta numera. Det är kanske psykologiskt att varje gång jag verkligen är igång med promenader och ett gummi-pass i veckan, så skiter det sig. Är det inte förkylning, så är det extrem trötthet eller humördipp. Undrar om jag saboterar för mig själv? Undermedvetet. Varför?

Träningsmässigt är det promenader och gummiband som gäller. I höstas köpte jag nya gummiband med handtag och i samband med det gjorde jag om hela programmet. Det behövdes förnyas och det var kul! Jag behöll de flesta övningarna, men anpassade dem till de nya gummibanden. Några övningar är nya tack vare att det följde med en “dörrstopp” som gör att jag kan trä banden igenom en ögla som är fäst i en “dörrstopp” och sedan hakar jag fast den i den övre kanten av dörren och stänger. Tyngdpunkten har alltid varit på överkroppen och armarna för benen får ändå sitt tack vare MBT-skorna. Det nya programmet har fler övningar för ryggen. Jag har 4 nivåer på programmet: extra lätt, lätt, medium och fullt. Varje gång det har blivit ett uppehåll i träningen backar jag 1 eller 2 nivåer för att inte avskräcka mig själv. Det är därför det så sällan blir ett fullt program. Nu gäller det att lyckas med ett fullt program även nästa vecka!

Författare: Ewa

Jag föddes 1965 året när bara praktverk skapades. Min man föddes 1962 när bara smartingar skapades. Vår dotter föddes 1993 när bara förstklassiga barn kom. Vi har haft marsvin i drygt 10 år, men den 14 juni 2019 fick vårt sista marsvin, Bibbi, somna in. Vi kommer inte att skaffa fler husdjur. 1999 flyttade vi till Rönninge och vi kommer inte att flytta mer. Det här är mitt paradis på jorden. Vår dotter bor numera i Hässleholm. Jag är permanent sjukskriven sedan 2012. En liten sjukpensionär som dras med kronisk depression och ångest. Jag har bloggat sedan 2007. De första 7 åren fanns jag på den här adressen ifall du vill läsa mer om och av mig: http://fundringar.bloggplatsen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stoppa spam! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.